onsdag 24 mars 2010

Storforsen 12-13 mars





Jens fick presentkort på Piteå Havsbad till 30 års present förra året. Vi har gått och sneglat länge på dessa presentkort och grubblat vad vi skulle hitta på. Vi kom tillslut fram till att vi ville göra nåt där hela familjen kunde va med. När vi tittade på hemsidan såg vi att de hade sportlovserbjudande i Storforsen. Erbjudandet innehöll familjehotellrum för två vuxna och två barn. Tvårättersmiddag och hotellfrukost. Tollgång till relaxavdelningen och poolen. Det passade ypperligt för oss, så vi bokade.

Pojkarna var lyriska i flera dagar innan det var dax. De längtade massor att få gå och lägga sig och få sova på ett hotell :)
Rummet var helmysigt och maten supergod! Jag och Jesse fick oxfile och potatisgratäng med en jättegod sås. Barnen fick välja från barnmenyn och Oskar valde Shrekburgare och Eddie valde Bamses smarriga pannkakor. Till efterrätt fick vi pannacotta och barnen fick glass med jordgubbssås. Mätta och belåtna kröp vi i kojs 20.20 och somnade omgående hela familjen! :) Vi var trötta.. ja! Syster Carola och hennes Pär var snälla och tog hand om Meja.

Det var verkligen lyckat och helmysigt.. skulle bara ha varit två nätter. Men i sommar kan det nog hända att vi åker till Storforsen med husvagnen för att campa nån natt.

1 kommentar:

EVA / whiskyochchampagne sa...

Det ÄR lyxigt att bo på hotell ! Bara frukosten brukar vara värd en hel del...mums !

***
KRAAAM EVA

:)